Росія оштрафує працівників фабрики Roshen у Липецьку через порушення

15:40, 07.10.2016
Росія оштрафує працівників фабрики Roshen у Липецьку через порушення

Російська прокуратура оштрафує працівників фабрики Roshen в Липецьку за численні порушення правил промислової безпеки на фабриці. Про це повідомила прес-служба наглядового відомства.

Кожного відповідального за промислову безпеку оштрафують на 20 тисяч рублів. За результатами перевірки наглядове відомство винесло чотири постанови у справах про адміністративні правопорушення.
 
 
У прокуратурі стверджують, що технологічна схема газового обладнання підприємства не відповідає його фактичному розташуванню, на зовнішніх ділянках газопроводів присутні сліди корозії, а на ділянках території поблизу газорозподільних мереж складуються будівельні матеріали.
 


План заходів з локалізації та ліквідації наслідків аварій на небезпечних виробничих об'єктах не відповідає вимогам нормативних документів.
 
Винні посадові особи були оштрафовані на 20 тисяч рублів кожен.
 
Як повідомлялося, 28 квітня 2015 року кондитерська корпорація Roshen заявила про арешт майна компанії в Липецьку загальною вартістю два мільярди рублів.
Наприкінці липня фабрика Roshen виграла суд у російських податківців. Суд визнав незаконним донарахування податків до бюджету РФ на 35 млн руб з боку липецької фабрики Roshen.
 
Однак в серпні Арбітражний суд визнав законними штрафи в розмірі 15 тисяч рублів, які були накладені на липецьку фабрику Roshen за порушення митного законодавства.