Дитячі бої без правил в Чечні були постановкою - батько одного з учасників

09:27, 12.10.2016

Батько нокаутованого 10-річного хлопчика Даміра Шевхужева, розповів ЗМІ, що всі бої за участі дітей були показовими.

 

Як пише Московський комсомолець, скандальні бої без правил за участі дітей керівника Чечні, Рамзана Кадирова, були заздалегідь сплановані. Більше того, діти Кадирова просто не могли програти.

 

«Ніякого турніру не було. Звичайний дитячий показовий виступ. Хлопці відпрацьовували і демонстрували публіці удари. Все було заздалегідь підготовлено. Хтось повинен був показати удари, а хтось – нокаут. Кожному було відведено свої ролі. Даміру дісталася така, що ж поробиш», — розповів Шевхужев-старший.

 

За його словами, це було зроблено "заради популяризації здорового способу життя". Щоправда, він так і не зміг аргументовано пояснити, чому його дитина плакала після бою і ледь трималась на ногах.

 

Нагадаємо, дитячі бої без правил у Чечні, які відбулися в Грозному з нагоди дня народження Рамзана Кадирова, серйозно стурбували спортсменів, Кремль, а також Міністерство спорту Росії.

 

З різкою критикою цього дійства виступив також відомий боєць Федір Ємельяненко, зазначивши, що він відбувався усупереч правилам - без шоломів і футболок.