У Краматорську патрульний заступився за чоловіка і отримав сокирою по голові

17:57, 02.01.2017
У Краматорську патрульний заступився за чоловіка і отримав сокирою по голові

У Краматорську Донецької області 1 січня патрульний поліцейський під час вуличної бійки отримав по голові сокирою, у результаті чого з важкими травмами був доставлений до шпиталю. Про це передає прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Патрульний, який був не на службі, став свідком бійки і втрутився, щоб допомогти чоловіку, якого лупцювали четверо невідомих, після цього його вдарили сокирою.

Нападники намагалися втекти з місця події на автомобілі.

"Постраждалого помітив наряд патрульної поліції, що проїжджав по маршруту, викликав карету швидкої допомоги та почав переслідувати порушників. В результаті машину втікачів було блоковано і зупинено вже в іншій частині міста", -йдеться у повідомленні.

Патрульного та іншого постраждалого доставили до травматологічного відділення. Зазначається, що у першого лікарі діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, відкритий перелом черепу.

У другого постраждалого діагностували рублену рану щоки, закриту черепно-мозкову травму. Згідно з повідомленням, усіх учасників бійки затримали та доставили до Краматорського відділу поліції.