Оксана Білозір приїздила на фронт в Авдіївку з подарунками

18:56, 08.01.2017
Оксана Білозір приїздила на фронт в Авдіївку з подарунками

Співачка і депутат Оксана Білохір регулярно їздить на передову підтримувати українську армію.

Про це повідомяє Геннадій Карпюк на сайті Міністерства оборони України.

"Перед самим новоріччям мені випала почесна місія відвезти частинку святкового випуску «Народної армії» на передову. Звісно, такий подарунок мав потрапити передовсім туди, де найгарячіше. І в передостанній день року сотня примірників газети прибула в Авдіївську промзону, яку обороняють наші мотострільці", - написав він.

При цьому жарнілст повідомив, що ялинки на передовій, що ростуть просто неба, прикрашені іграшками - як саморобними, так і привезеними з мирних територій.

"Саме тієї грудневої днини щасливий випадок звів мене з Оксаною Білозір, знаною співачкою, народним депутатом України кількох скликань. Із друзями, серед яких теж є колеги з парламенту, вона привезла на «промку» дарунки нашим воякам: новорічні смаколики, теплий одяг, а головне — позашляховика", - повідомляє Карпюк.

В Авдіївці, розташованій фактично під окупованим Донецьком, Оксана Білозір намагалася влаштувати солдатам свято.

"Я давно їжджу дорогами цієї війни, була однією з перших перемовників, хто взявся за пошук і визволення полонених військовослужбовців. Також бачу, скільки ще потрібно приїздити, спілкуватися й допомагати українському війську. Пощастило із часом побувати в усіх бригадах, які тут воюють. І перед новорічно-різдвяними святами теж не змогла обійти їх увагою. Бо розумію, як хлопцям хочеться потрапити додому хоча б на кілька годин", - каже вона.