У Дніпрі підстрелили шестирічного хлопчика на вулиці

11:37, 24.01.2017
У Дніпрі підстрелили шестирічного хлопчика на вулиці

Те саме місце у Дніпрі по вулиці 20-річчя Перемоги де поранили хлопчика.

Шестирічний хлопчик отримав кульове поранення в груди під час прогулянки з батьками на вулиці 20-річчя Перемоги у місті Дніпро в понеділок ввечері. Стрілка усе ще розшукує поліція.

 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області у вівторок.

 

«Поліцейські встановили, що 23 січня близько 20:00 мати з вітчимом та дитиною проходили біля арки по вул. 20 років Перемоги. Раптом дорослі почули звук, схожий на хлопок, після чого дитина відчула різкий біль в області спини зліва. Батьки негайно на власному автомобілі доставили дитину до лікарні», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

 

У поліції зазначають, що лише тоді, коли лікарі дістануть кулю з лівої половини грудної клітини, можна буде визначити, з якої зброї стріляли.

 

Опереацію ще не проводили через ризики. Наразі стан хлопчика тяжкий.

 

Правоохоронці додають, що одразу після скоєння злочину поліцейські зі службовим собакою обстежили місце події та опитали всіх можливих очевидців злочину.

 

Зранку поліцейські продовжили пошук та встановлення свідків події, обстеження місця скоєння злочину для пошуку речових доказів, провели поквартирний обхід мешканців будинку.

 

За даним фактом слідчим відділом Самарського відділення поліції міста Дніпро відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження).