Фани збірної України звинувачують ультрас Вальєкано у війні на боці ДНР

11:59, 08.02.2017
Фани збірної України звинувачують ультрас Вальєкано у війні на боці ДНР

Фани з Харкова заявляють, що ультраси Райо Вальєкано воювали на боці терористів в Україні

Фани збірної України та харківського "Металіста" заявили, що ультрас Райо Вальєкано воювали на стороні ДНР на сході України. Про це вони написали на Фейсбуці, інформує видання Champion/Футбол. Імена звинувачених фани не називають.

"У нас є достовірна інформація про те, що близько десятка представників ультрас Вальєкано воювали за терористів на сході України. Вони благополучно повернулися в Іспанію, були затримані поліцією і оштрафовані на якісь смішні суми за недоведеністю", - ідеться в заяві фанатів.

Про це вони вирішили заявити, адже "не можуть мовчки дивитися на те, як стимульовані кацапами анархо-комуністи з іспанських навколо футбольних лав відпрацьовують нафторублі".

Фани вимагають від Міністерства закордонних справ, від Міністерства інформаційної політики і Федерації футболу України гідної і непримиренної реакції на подібні випади

До Романа Зозолі фани ставляться з повагою, незважаючи на те, що він представляв інший клуб.

Нагадаємо, що фанати Райо Валькаєно безпідставно звинуватили Романа Зозулю у тому, що він підтримує нацистські погляди. Про це повідомляла "УМ" на початку лютого.