Росія депортувала в Україну сепаратистку, яка напала з молотком на бійця АТО

11:34, 11.02.2017
Росія депортувала в Україну сепаратистку, яка напала з молотком на бійця АТО

Сепаратистка Марина Меньшикова.

Російська окупаційна влада Криму депортувала сепаратистку Марину Меньшикову до України. Скандальної «слави» жінка зазнала, коли напала з молотком на бійця АТО в оперному театрі міста Дніпро.

 

Про це повідомляє сайт "События Крыма".

 

Рішення депортувати сепаратитску ухвалив так званий «російський суд у Криму». Мешканці Дніпра із українським паспортом також заборонили в'їзд до Росії на п'ять років.

 

Меньшикова - активна учасниця дніпровського "Антимайдану". Жінка також збирала гроші для проросійських бойовиків і внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка.

 

У Дніпрі Меньшикова "прославилася" після того, як в жовтні 2016 року вона напала з молотком на ветерана АТО в оперному театрі. Після громадського резонансу і відкритої кримінальної справи жінка деякий час переховувалася на території РФ і анексованого Криму.

 

У лютому 2017 року Меньшикова прибула до Криму з Краснодарського краю Росії, до своїх родичів. Як виявилося, ще в листопаді минулого року в неї минув термін перебування на території Росії, яка вважає півострів своєю територією.

 

В Україні проти Меньшикової відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.