Іноземні артисти відмовляються виступати на офіційній вечірці Євробачення в Москві

16:04, 04.04.2017
Іноземні артисти відмовляються виступати на офіційній вечірці Євробачення в Москві

Артисти не хочуть виступати в Росії на вечірці-концерті "Євробачення"

Артисти із Болгарії, Греції, Молдови, Ізраїлю, Азербайджана, Вірменії, Швейцарії та Італії відмовилися виступити на традиційній вечірці "Євробачення" в Москві, адже, на їх думку, Росія відмовляється брати  участь у конкурсі.

Від учасники цих країн прийшли офіційні листи, де вказано, що їх виступи на цьому заході порушать умови участі в пісенному конкурсі, якщо Росія не візьме участі у голосуванні під час "Євробачення".

Про це повідомляють організатори вечірки, які продавали квитки у Vegas City Hall (Вегас сіті хол) на концерт, що планувався на 21 квітня та був одним із офіційних заходів "Євробачення".

"Це політичне рішення", - повідомляється на офіційному сайті Vegas City Hall.

Варто відзначити, що попередньо запрошення отримали учасники з Білорусі "Navi Band", але вони відмовилися приїхати через щільний гастрольний графік.

Нагадаємо, що після того, як СБУ заборонила на 3 роки в'їзд в Україну російській учасниці Юлії Самойловій за порушення правил перетину кордону з окупованим Кримом, представники Росії відмовилися транслювати "Євробачення".

Московська вечірка-концерт перед "Євробаченням" вважалася однією з наймасштабніших, адже у 2016 році її відвідало більше 2,5 тисяч глядачів.

Цього року концерт конкурсантів у Москві мав стати сьомим подібним заходом в Росії.