У Красногорівці поранило 8 мирних мешканців під час обстрілу терористів (відео)

12:41, 28.05.2017
У Красногорівці поранило 8 мирних мешканців під час обстрілу терористів (відео)

Військові та рятувальники допомагають місцевим подолати наслідки обстрілів терористами красногорівки (Прес-центр штабу АТО)

Під час обстрілу терористами Красногорівки в неділю вісім місцевих мешканців отримали поранення та травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на інформацію спостережної групи української сторони СЦКК.

Найбільших пошкоджень зазнала місцева школа № 2 та неврологічне відділення лікарні. Павло жебрівський повідомляє, що лікарня зруйнована на 50%.

Також повідомляється, що пошкоджено автомобіль швидкої допомоги, три приватні транспортні засоби.

Після обстрілів спеціалісти виявили залишки більше десятка реактивних снарядів.

"В лікарні тільки встигли вставили вибиті стекла та відновили роботу по наданню медичної допомоги населенню, як трапився новий вогневий наліт. Черговий варварський обстріл тих самих кварталів населеного пункту підтверджує, що бандити б’ють по життєво важливим об’єктам Красногорівки цілком свідомо та цілеспрямовано, і що для них не існує ніяких законів гуманізму та правил ведення війни", - йдеться в заяві Спільного центру з контролю та координації припинення вогню та стабілізації ілнії розмежування.

Про деталі обстрілів розповів перс-центр штабу АТО.

"Боєприпаси ворога влучили у відділення неврології та швидкої допомоги Красногорівської районної лікарні, пробили дах місцевої школи №2 по вулиці Нахімова, є загоряння будівлі, пошкодили житлові будинки по вулицях Маяковського, Бєлінського та Грушевського", - ідеться в повідомленні.

Через пошкодження водоводу більша частина міста залишились без води. Пошкоджено також міську каналізацію.

Місцеві мешканці знімають результати пошкоджень міста від ранкового обстрілу поблизу школи № 2.

"Зараз ви побачите таке, що це просто жах. ... Від вигляду школи зараз заплачу, насправді, мене це так засмучує. Це моя найулюбленіша, найрідніша школа. ... Слава Богу, дітки довчилися. ... Все, розірвали її в пух і прах", - говорять автори відео.

На YouTube  відео ранкових пошкоджень міста опублікував користувач Іван Хандогій. Увага, присутня ненормативна лексика.




Нагадаємо, 28 травня протягом майже 3-х годин - з 06.35 і до 9.00 - бойовики обстрілювали житловий сектор Красногорівки, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру.