Подружжя Зубенків вбив чаклун-чорнокнижник через відмову в сексі

19:39, 22.06.2017
Подружжя Зубенків вбив чаклун-чорнокнижник через відмову в сексі

Ольга і Віталій Зубенко сподівалися стати батьками завдяки чаклуну.

Чаклун-чорнокнижник жорстоко вбив молоде подружжя – Віталія і Ольгу Зубенків з Києва, а їхні тіла закопав на свинофермі у селі Шаповалівка Борзнянського району Чернігівщини.

 

Цю інформацію підтвердив начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Едуард Альохін у коментарі виданню «Високий Вал» в четвер.

 

Тоді як начальник столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що зловмисника затримали у Черкаській області. Він виявився чаклуном, у нього виявили окультну літературу, амулети та ритуальні предмети.

 

Також у справі фігурує і його спільниця, яку затримали на Чернігівщині.

 

За інформацією правоохоронців, молода пара - Ольга та Віталій Зубенки з Києва, довго не могла завести дітей. За допомогою подружжя звернулося до чаклуна-чорнокнижника та приїхало до нього додому.

 

Як повідомляє «Високий Вал», посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, подружжя відмовилося виконувати одну з умов чорнокнижника (він переконував, що жінка завагітніє, вступивши з ним у статевий контакт), після чого підозрюваний вбив обох (чоловіка забив до смерті, а жінку - зарізав) та закопав на території ферми.

 

Підозрюваним (чаклуну та його спільниці) загрожує до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення. Правоохоронці перевіряють їх причетність до інших аналогічних злочинів.

 

 

Зазначимо, молода сімейна пара (27 і 28 років) пропала 14 червня у Києві.

 

Рідні та друзі пари почали бити на сполох кілька днів тому, коли Віталій та Ольга разом зникли. При цьому, з дому подружжя нічого не зникло, окрім телефонів та внутрішніх паспортів. Телефони пари не відповідали.

 

21 червня ввечері тіла чоловіка і дружини із численними ножовими пораненнями  знайшли на покинутій свинофермі у селі Шаповалівка.

 

Уродженець Київщини Віталій Зубенко працював кухарем, а Ольга з Рівного - флористом. У столиці подружжя орендувало квартиру в Деснянському районі Києва на вул. Радунській.