Вдома у Гужви відбувається обшук

20:53, 23.06.2017
Вдома у Гужви відбувається обшук

Правоохоронці обшуковують помешкання Гужви.

Слідчі і оперативники прокуратури і поліції проводять обшук вдома у головного редактора інтернет-видання "Страна.UA" Ігоря Гужви у п’ятницю ввечері.

 

Про це повідомила заступниця Гужви Світлана Крюкова у Facebook.

 

"У Ігоря Гужви вдома обшук. Знайшли візитки та 20 рублів – все, зрада. До речі, Гужві вручили "підозру". Згідно з нею, він особисто погрожував Ліньку, з яким жодного разу не бачився. Так буває? Все буває вперше", - написала вона на Facebook.

 

 

Як повідомляла «УМ», кілька годин тому Гужву, якого підозрюють у вимаганні, відправили в ізолятор тимчасового тримання, що у Косогірному провулку в Києві.

 

Адвокатом проросійського головреда зголосилася бути колишній депутат від Партії регоінів і міністр юстиції часів режиму Януковича Олена Лукаш. вона також підтвердила вручення підозри її підзахисному.

 

Генпрокурор Юрій Луценко стверджує, що правоохоронці зафіксували факт вимагання 20 тисяч доларів Ігорем Гужвою у депутата-радикала Дмитра Лінька, після чого посередник вимагача отримав 10 тисяч доларів в пакеті, в якому був вмонтований радіомаяк.

 

Цей пакет він заніс в кабінет до пана Гужви, куди пізніше з'явилися правоохоронці і виявили дані кошти у портфелі головреда.

 

Генпрокуратура також оприлюднила відеодокази, які мають доводити факт вимагання  Гужвою грошей.