Під Костянтинівкою підірвали авто з контррозвідниками СБУ: загинув полковник Юрій Возний

14:17, 28.06.2017
Під Костянтинівкою підірвали авто з контррозвідниками СБУ: загинув полковник Юрій Возний

Підірване авто контррозвідників СБУ.

Автомобіль зі співробітниками СБУ підірвали в Костянтинівському районі Донецької області у середу. Один співробітник спецслужби загинув, ще четверо поранені.

 

Про це вітчизняним ЗМІ повідомили у прес-центрі СБУ.

 

Відомо, що троє постраждалих працюють у Департаменті контррозвідки СБУ, тоді як загинув начальник відділу цього Департаменту.

 

За неофіційними даними, судячи з характеру пошкоджень, було закладено вибуховий пристрій, адже все днище автомобіля рознесено.

 

Провадження за цим фактом веде військова прокуратура.

 

Пізніще в СБУ повідомили, що під час виконання службових обов’язків загинув полковник Юрій Возний.

 

 

У спецслужбі зазначили, що Возний став двадцять третім співробітником СБУ, який віддав своє життя, захищаючи Батьківщину.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні, 27 червня близько 8:15 на перехресті вулиць Соломʼянська та Механізаторів у Києві вибухнув "Мерседес", внаслідок чого загинув  один із керівників Головного управління розвідки Міноборони Максим Шаповал, якй був одним з перших «кіборгів» під час оборони Донецького аеропорту.

 

За фактом підриву авто відкрито кримінальне провадження за статтею про теракт. Слідчі Головної військової прокуратури розшукує очевидців цього теракту та відео з реєстраторів авто, на яких може бути зафіксовано подію та обстановку до і після неї.