Замдекана університету Богомольця відсторонили через самогубство студентки

14:29, 20.02.2018
Замдекана університету Богомольця відсторонили через самогубство студентки

До будівлі університету імені Богомольця приносили квіти та іграшки у пам’ять про загиблу Муккадас Насирлаєву (Радіо свобода)

Заступницю декана Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Тетяну Тимохіну відсторонили від виконання обов’язків на час розслідування кримінальної справи, яку відкрили після зникнення студентки, яка ймовірна вчинила самогубство після розмови із посадовицею.

Про це повідомляє НМУ імені О.О. Богомольця.

"Заяву заступника декана Тімохіної Т.О. щодо відсторонення задоволено. Відповідний наказ №314 підписано 19 лютого 2018 р. у зв’язку із проведенням розслідування Солом’янським управлінням поліції Головного Управління Національної поліції в м. Києві щодо обставин зникнення Мукаддас Насирлаєвої", - ідеться в повідомленні.



Нагадаємо, Муккадас Насирлаєва зникла в Києві 30 січня. Адвокат родини Насирлаєвих зазначає, що 18-річна студентка-першокурсниця наклала на себе руки після розмови із заступницею декана по роботі з іноземними студентами Тетяною Тімохіною.

Як повідомляла "УМ", 20 лютого МОЗ відсторонило від виконання обов’язків Катерину Амосову, ректорку університету імені Богомольця, за те, що в навчальному закладі не відбулося загальнодержавне тестування для студентів-стоматологів "Крок 1".