Втікач Димінський позбувся формального арешту

19:17, 21.02.2018
Втікач Димінський позбувся формального арешту

Петро Димінський весь цей час переховувався від слідства.

Апеляційний суд у провадженні про смертельну аварію скасував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою бізнесмену та президенту ФК «Карпати» Петру Димінському.

 

Про це повідомив його адвокат Микола Лисий у середу.

 

Таким чином суд задовольнив апеляційну скаргу адвоката та скасував постану слідчого судді Печерського райсуду Києва від 18 грудня про утримання Димінського під вартою.

 

Зауважимо, що місце перебування самого Димінського наразі невідоме.

 

При цьому Лисий заявив, що  8 лютого 2018 року Печерський суд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про закриття справи проти охоронця Димінського Андрія Борща, який раніше заявив, що був за кермом авто, яке потрапило в ДТП.

 

«Закриття кримінального провадження і спростування підозри водію Борщу А.В. визнано необгрунтованими. Матеріали повернуто Генеральній прокуратурі України для досудового розслідування», — написав Лисий у Facebook.

 

Як повідомляла «УМ», 19 серпня 2017 року авто власника ФК «Карпати» Димінського потрапило у аварію на Львівщині. Унаслідок отриманих травм 31-річна Наталія Тріла померла на місці події.

 

Охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що за кермом був він. Але брат загиблої запевняє, що аварію спричинив саме Димінський. За його словами, є свідки того, як Димінський пересідав до іншої машини. Пізніше поліція закрила справу проти охоронця Петра Димінського.

 

У грудні 2017 року поліція подала до Інтерполу документи на оголошення у міжнародний розшук бізнесмена Петра Димінського, підозрюваного у смертельній аварії. Також суд дозволив затримати бізнесмена Димінського у справі смертельної ДТП.