Арнольд Шварценеггер порівняв Трампа на виступі з Путіним з маленькою макарониною

17:26, 17.07.2018
Арнольд Шварценеггер порівняв Трампа на виступі з Путіним з маленькою макарониною

Американський актор Арнольд Шварценеггер висловився про поведінку президента США Дональда Трампа на спільній з президентом Росії Володимиром Путіним прес-конференції.
 
У зверненні, опублікованому в своєму Twitter, Шварценеггер порівняв Трампа з "маленькою макарониною".
 
"Президент Трамп, я тільки що подивився вашу прес-конференцію з президентом Путіним. Це було образливо. Ви виглядали, як маленька пшенична макаронина, як маленький фанат. Я питав себе, коли ви попросите у нього автограф або Селфі, або щось на зразок того", - сказав він.
 
За його словами, Трамп зрадив американську розвідку, юридичну систему і "найголовніше свою країну".
 
"Ви - президент США, ви не повинні цього робити. Що з вами сталося?" - підкреслив Шварценеггер.
 
Він нагадав про поведінку президента Рональда Рейгана на зустрічі з генсеком СРСР Михайлом Горбачовим, приводячи в приклад, яким повинен бути лідер США.
 
"Він, стоячи біля Берлінської стіни, сказав: "Містер Горбачов, знищіть цю стіну". Де ці часи?" - додав актор.
 
Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі за закритими дверима відбулася офіційна зустріч президентів США і Росії - Дональда Трампа і Володимира Путіна. На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес в поліпшенні двосторонніх відносин.
 
Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів в США в 2016 році, щоб допомогти йому перемогти. За його словами, Путін був "дуже переконливий" в своєму запереченні втручання в американські вибори.