Як вибрати найкращий покер рум для старту кар’єри?

16:40, 24.07.2023
Як вибрати найкращий покер рум для старту кар’єри?

Далеко не всі покерні кімнати підходять новачкам. (Фото з відкритих джерел)

Багато гравців, які лише розпочинають свою професійну кар’єру зіштовхуються з певними труднощами, коли обирають для себе покер рум.

 

Є безліч важливих аспектів, які постають ключовими для окремої групи користувачів.

 

Тож давайте розглянемо основні критерії під час вибору стартової покерної кімнати для гравців-початківців.

 

Який покер рум підходить недосвідченим гравцям?

 

Важливо усвідомити той факт, що далеко не всі покерні кімнати підходять новачкам. Деякі платформи мають вузьку орієнтацію на окрему категорію споживачів й певні фактори гри на  цих майданчиках можуть стати надто обтяжливими для покеристів зі скілом початківця. Ось перелік основних аспектів, на які повинен звернути увагу недосвідчений користувач при виборі покерної кімнати:

 

  • Рейкта кешбек – на більшості платформах комісія приблизно однакова. Проте, деякі покер руми можуть мати вищий рейк в окремих категоріях ігор. Також можуть суттєво відрізнятись умови програми лояльності.

  • Трафік– цей фактор є одним із ключових. Чим більше поле гравців у руму, тим більша кількість рекреаційних покеристів. Найбільшу кількість “риби” можна знайти на найнижчих лімітах.

  • НаявністьHUD– більшість гравців-новачків ще не вміють користуватись допоміжним софтом для збору статистики. Саме через це вони першопочатково шукають покер рум, де б усі користувачі перебували у відносно-рівних умовах. Наразі сторонні програми на кшталт Poker Tracker, Holdem Manager чи Hand2Note заборонені на більшості платформах. Проте, деякі майданчики пропонують свій власний вбудований SmartHUD.

  • Бонуси– безумовно важливий аспект і представники покерних кімнат чудово це розуміють. Найбільш популярною є 100% надбавка на перше поповнення рахунку. Проте, деякі покер руми можуть похвалитися наявністю бездепозитного бонусу, який дуже популярний серед новачків.

  • Кількість ігор– більшість початківців знайомлятьсяз покером через Безлімітний Холдем. Однак, є багатоі таких, які ще не визначились зі своїм улюбленим форматом чи дисципліною. Саме тому, варто спробувати себе в різних видах покеру, щоб віднайти найбільш підходящий. Ті платформи, які пропонують великий перелік ігор, матимуть перевагу.

 

Не варто також списувати такий фактор, як дизайн та інтерфейс ігрового майданчика. Якщо покер рум має стильне оформлення, різноманітні анімації та цікавий функціонал для взаємодії з іншими юзерами, то найімовірніше, що він привабить до себе більшу кількість рекреаційних гравців. А саме такі покеристи можуть стати джерелом поповнення банкролу. Не слід також забувати про період проведення великих турнірних фестивалів у румах.

 

Розпіарені серії притягують гемблерів, які хочуть швидко збагатитись за рахунок івентів з великими призовими фондами. Однак, ці гравці інколи виграють замало для того, щоб поставити ці кошти на кешаут і намагаються примножити свій заробіток у кеші чи швидких джекпотних турнірах. А вже там на них чекають регуляри, які залюбки їх “обдеруть до нитки”.

 

Покер руми для початківців: де їх шукати?

 

Є багато майданчиків, які чудово підійдуть покеристам-новачкам. Проте, деякі з них значно популярніші, а окремі платформи надають унікальні пропозиції, які не зустрінеш ніде. Тут головне визначитись, який аспект для користувача є найважливішим та грамотно сформувати запит.

 

Але де шукати покерні кімнати? В Інтернеті є багато інформаційних ресурсів, які залюбки нададуть подібну інформацію. Окремі сайти та форуми пропонують зручні фільтри, завдяки яким можна віднайти покер рум, що відповідає окремому критерію. Наприклад, обравши фільтр “бездеп”, сайт покаже юзеру лише ті платформи, які надають бездепозитний бонус. Точно так само можна задатив пошук ті руми, у яких діє заборона на сторонній софт. Наразі, в мережі вистачає якісних ресурсів для того, щоб гравець досить швидко знайшов для себе ідеальну покерну кімнату.

 

Джерело: https://cardmates.ua/