Дурні пустощі: 7-річний хлопець здійснив навмисний підпал в столичному ТРЦ «Космополит»

18:13, 14.01.2024
Дурні пустощі: 7-річний хлопець здійснив навмисний підпал в столичному ТРЦ «Космополит»

Пожежа в київському ТРК "Космополіт".

Через умисний підпал, який здійснив 7-річний хлопець, виникла пожежа в київському ТРЦ "Космополит" 13 січня – внаслідок чого постраждало троє людей.

 

Як інформує УМ, про це 14 січня повідомила поліція Києва у Фейсбуці.

 

У поліції розповіли, що інформація про пожежу у ігровій кімнаті торговельно-розважального комплексу Солом’янського району столиці надійшла до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень громадяни не отримали.

 

"Надалі, під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг", - сказано, зокрема, в повідомлені.

 

 

Батьки разом з дитиною запрошені до Солом’янського управління поліції для дачі показів. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна.

 

Нагадаємо, що 13 січня мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі Києва сталася пожежа в ТРЦ "Космополит", внаслідок якої постраждало троє людей, серед яких 8-річна дитина. Займання сталося в дитячій кімнаті, із ТРЦ було евакуйовано близько 200 людей.

 

Як повідомляла УМ, У Москві пожежа: кілька районів залишилися без світла й тепла.