Харків вночі атакували «Шахеди», є руйнування, загиблі й постраждалі, фото

08:03, 04.04.2024
Харків вночі атакували «Шахеди», є руйнування, загиблі й постраждалі, фото

За даними ДСНС, рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару дронами – двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. (Фото: Телеграм ДСНС)

Внаслідок нічних російських ударів 4 квітня в Харкові загинули четверо людей, ще пʼятеро поранених.

 

Як інформує УМ, про це 4 квітня повідомили міський голова Ігор Терехов, , голова Харківської ОДА Олег Синєгубов та ДСНС у Телеграм.

 

«Маємо чотирьох загиблих на місці повторного прильоту по житлових будинках у густонаселеному районі Харкова. Там же пʼятеро поранених. В іншому районі міста попередньо маємо одного загиблого, там влучання в приватному секторі», – написав він у телеграмі.

 

Терехов також попередив про про можливі перебої зі світлом у деяких районах Харкова.

 

За даними голови Харківської ОВА, внаслідок кількох хвиль ударів «шахедами» у місті загинули чотири людини, щонайменше 10 зазнали поранень.

 

 

Близько 1:00 4 квітня російські війська «шахедами» атакували Харків. Місцева влада повідомила про удари по приватних, так і багатоквартирних житлових будинках. На місці одного з прильотів почалася пожежа, ще на одному – обвалилися плити житлового будинку.

 

За даними ДСНС, внаслідок нічних атак РФ загинули троє співробітників служби. Рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару дронами – двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

 

Наразі триває ліквідація наслідків.

 

 

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони, зокрема, Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

 

Як повідомляла УМ, рашисти вгатили по Сумщині, є руйнування, загиблий та поранені.