Сирський доповів Зеленському про найгарячі точки фронту

19:09, 21.04.2024
Сирський доповів Зеленському про найгарячі точки фронту

Головком Сирський назвав найбільш гарячі точки фронту. Набільше пекло - Часів Яр. (facebook.com/CinCAFofUkraine)

Головнокомандувач ЗС Олександр Сирський доповів Верховному Головнокомандувачу, президенту Зеленському про ситуацію на фронті.

 

Як інформує Україна молода, про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні, передає Офіс президента.

 

" Щойно була доповідь Головкома Сирського – про найбільш гарячі точки фронту. Часів Яр та інші ключові напрямки на Донеччині: Покровський, Курахівський, а також Харківщина – Купʼянський напрямок. Наші позиції, наші результати. Я дякую кожному солдату, кожному командиру, усім нашим бойовим підрозділам, які дійсно влучні та стійкі", – сказав Зеленський.

 

За його словами, також Сирський доповів щодо ураження цілей на окупованій території – реалізовані операції та підготовка запланованих.

 

Глава держави наголосив, що окупанти мають нести втрати щодня, і кожен такий день російських втрат наближає потрібний для нас мир. І додав, що ключове – це ППО.

 

«Робимо все можливе, контактуємо з усіма можливими партнерами, щоб збільшити захист неба – збільшити кількість та якість систем ППО в руках наших воїнів. Кожен лідер і кожна країна, які в цьому допомагають, є справжніми рятівниками життя», - поінформував Зеленський.

 

Як повідомляла «УМ», Зеленський заявляв, що українці не збираються відступати, опускати руки та капілювати перед рф. На його дмку, російський правитель владімір путін боїться України, бо є невпевненим у собі.