Перемога у війні все спише?

13:50, 25.07.2023
Перемога у війні все спише?

Не "розмінований Чонгар" - цікавлять причини непідриву мостових переходів з Криму. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

"Давайте уявимо, що нам вдалося вийти на кордони 1991 року, але і тоді свідки "розмінованого Чонгара" та "агента Козиря" заважатимуть нам святкувати перемогу", - просувають позитивні аналітики.

 

Всі півтора роки (і майже три до того) суспільству пропонують бачити уявну картинку замість реальної, безкінечними  "двумя-трємя нєдєлямі", "кавою в Ялті в травні", "гумористисним контрнаступом" та іншою блювотою колективного "1+1" - і от тепер одночасно намагаючись обсміяти та дискредитувати питання провалу підготовки до нападу та явної зради, яку розслідують офіційні установи, а ніякі не "свідки".

 

Це така мрія "пр*йобщіків": війна-війна....вжжжжууух....перемога - війна все списала, барахлімся далі.

 

Шановні пропагандісти, не "розмінований Чонгар" - цікавлять причини непідриву мостових переходів з Криму, поспішний запуск "шатлів" попри чіткі попередження про напад, повна відсутність ознак підготовки до захисту Півдня, і як наслідок його втрата буквально за один тиждень.

 

не "агент Козир" - цікавлять мотивації та наслідки дій Андрія Борисовича Єрмака з "розведень" та "розмінувань", договорняків з Козаком, явні ознаки узурпації ним повноважень, роль в зливі спецоперації по затриманню вагнерівців врешті-решт.

 

Свої "Бучі-камбучі" та "перебитий проводок" залиште для назавжди оскотиненої "кварталом" частини населення - а справжні питання знайдеться кому задати, бо хоч раз в нашій історії треба добитись відповідей.

.................

Наступили на всі граблі, спіймали в голову всі бумеранги, поплатились за всі помилки та брехню, але нічому не навчились - продовжують йти тим же шляхом маніпуляцій та оману.

І прийдете туди ж саме.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глобальне випробування війною. Президентство катастроф