Підсліпуватий жереб і судді

Підсліпуватий жереб і судді

Аби надати матчам Кубка країни більшої інтриги, ПФЛ України з нинішнього сезону вже з ранніх стадій вирішила запровадити «сліпе» жеребкування. Його наслідки команди вищої ліги відчули на собі у першому ж колі, з якого вони вступили в боротьбу. Найцікавішим обіцяло бути протистояння в Києві, де місцеве «Динамо» приймало «Дніпро». Але інтерес до поєдинку трохи пригасив тренер гостей Олег Протасов, який не привіз до столиці Русола, Шелаєва й Назаренка, а Воробея залишив у запасі. Дніпряни непогано опиралися, й без них росіянин Самодін із білорусом Корніленком за підтримки юного Льопи могли не раз засмутити захист господарів на чолі з досвідченим Ващуком. Утім гостям забракло майстерності. А от динамівський узбек Шацьких, хоч і змарнував кілька чудових нагод для взяття воріт Старцева, двічі таки зробив свою справу майстерно, й обидва рази — після передач бразильця Корреа. Першого разу Максим реалізував вихід сам на сам із голкіпером, а в другому таймі замкнув навіс із флангу головою. Так «Дніпро» вперше в історії вибув із боротьби на стадії 1/16 фіналу Кубка України, а для Йожефа Сабо ця перемога стала першою в рідних стінах після його п’ятого «пришестя».

Оманлива легкість

Оманлива легкість

Перемога з розгромним рахунком над командою «Аріадою–Акпарс» у першому матчі зіграла злий жарт не лише з уболівальниками «Сокола», яких цього разу до Броварів приїхало менше п’яти сотень, а й із самими київськими гравцями. На відміну від вівторкової зустрічі, позавчора вони дуже довго запрягали, але швидко так і не поїхали. Як показали поєдинки перших «спарених» турів, такі перепади властиві не лише українському колективу, а й багатьом іншим представникам вищої російської ліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ігор Коробчинський: Коли піднімається прапор, ти розумієш, що за тобою стоїть уся країна

Ігор Коробчинський: Коли піднімається прапор, ти розумієш, що за тобою стоїть уся країна

Цьогорічний чемпіонат світу у Штутгарті мав подвійну ціну — на ньому, крім медалей, розігрували й путівки на Олімпійські ігри—2008. Жіноча збірна України посіла дев’яте місце, яке дало нам шість перепусток до Пекіна, а от чоловіча — лише 13те, це означає дві заповітні ліцензії. Минулу славу української спортивної гімнастики втрачено безповоротно? Про змарнований світовий форум і стан цього виду спорту в Україні загалом кореспондент «УМ» розпитав головного тренера збірної Ігоря Коробчинського, який донедавна очолював національну Федерацію гімнастики.

Всі статті рубрики