Жінки — особи беззахисні

Жінки — особи беззахисні

Ми настільки звикли, що у футбол грають чоловіки, що часом забуваємо: цим видом спорту серйозно захоплені й представниці прекрасної половини людства. Вони проводять свої чемпіонати Європи та світу, не кажучи вже про національні турніри. Днями побачити футбол високого жіночого рівня можна було на столичному стадіоні НТК ФФУ ім. Віктора Баннікова, де відбувся фінал Кубка України.

Малайзійські устриці гарантували лише «срібло»

Малайзійські устриці гарантували лише «срібло»

Для українців гольф — відверто екзотичний вид спорту. Тому мало кому відомо, що на недавньому чемпіонаті світу серед аматорів наш співвітчизник Ігор Мовчан ледь не виграв золоту медаль! У змаганнях серед гравців із гандикапом від 10 до 15 він набрав однакову кількість очок із представником Індонезії (294) й поступився лише за результатами останнього дня змагань.

У Пекін — за повторенням успіху Афін

У Пекін — за повторенням успіху Афін

Досить несподівано для багатьох, але навряд чи для самого себе, спортсмен із Миколаєва Юрій Нікітін виграв «золото» Афін–2004. Після олімпійського тріумфу хлопця почали переслідувати серйозні травми. Тому до чемпіонату світу, який нещодавно відбувся у Канаді, Юрій готувався лише близько року.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики