Пішла зірка під стіл пішки

21.11.2008
Пішла зірка під стіл пішки

Кеті Холмс із зірковою донькою Сурі: похід по магазинах.

Знаменитістю бути нелегко. Навіть якщо цій знаменитості лише два роки, як доньці Тома Круза і Каті Холмс — Сурі. Незважаючи на свій, м’яко кажучи, юний вік, мала кокетка вже добре знає, як позувати фотографам, щоб добре виглядати на фотографіях, не виходить на вулицю без елегантної зачіски і навіть манікюру. Ще б пак, адже до маленької зірки прикута не менша увага, ніж до її відомих батьків: Сурі вже має в активі звання найбільш стильної дитини Голлівуду та одного з найбільш «продаваних» зіркових облич. Далі — більше: у щорічному рейтингу найбільш впливових у світі дітей, який днями опублікував журнал «Форбс», саме Сурі Круз посіла перше місце.

Минулого року лідером рейтингу була новонароджена донька Анджеліни Джолі й Бреда Пітта — Шайло Нувель. Цього разу їй дісталося лише «срібло». Зате маленькі «джоліпітти» беруть кількістю: третю й четверту позиції посідають прийомні діти Енджі й Бреда, ефіопка Захара і в’єтнамець Пакс Тхієн.

Також до рейтингу най­впливовіших малюків потрапили син найбагатшого у світі спортсмена, гольфіста Тайгера Вудса — Сем Алексіс, трирічний син Вікторії та Девіда Бекхемів — Круз, донька покійного голлівудського актора Хіта Леджера — Матильда і прийомний син Мадонни та її вже фактично колишнього чоловіка Гая Річі — малавієць Девід Банда. Замикають першу десятку старший син Брітні Спірз, дворічний Шон Престон, та старша донька Чарлі Шина — Сем. Загалом до списку «Форбс» увійшли 50 відомих дітей.

Що ж до Сурі та її батьків, то цього вівторка «томкети» разом із зірковою донькою та прийомними дітьми Тома від шлюбу, 15річною Ізабеллою і 13річним Коннором, відзначили другу річницю свого весілля.