Утекти від правосуддя

28.01.2009
Утекти від правосуддя

Келлі Озборн — щаслива й агресивна.

Останні кілька місяців Келлі Озборн — донька знаменитого лідера рок–гурту Black Sabbath — не перестає зізнаватися рідним, близьким і навіть журналістам у тому, що цілком щаслива. Вона закохалася, заручилася з Люком Уоррелом, схудла на 20 кг і... лягла в реабілітаційну клініку. Щоправда, з огляду на все вище перелічене, у преси виникли підозри в тому, що реабілітація Келлі зараз не потрібна, а в клініці 24–річна співачка, телезірка і радіоведуча просто... ховається від правосуддя.

Про те, що дочка лягла на лікування, громадськості повідомила її мати Шерон. Від якої саме залежності планує позбавлятися цього разу Келлі, місіс Озборн не уточнила — мовляв, коли та вийде з клініки, сама про все розповість. Точно не від ожиріння, хоча колись ця проблема дівчину неабияк непокоїла. Однак дочка Оззі Озборна й без допомоги лікарів змогла взяти себе в руки: багато ходила пішки, їла дуже маленькими порціями і зрештою пострункішала. Очевидно, формальною підставою для реабілітації стала давня проблема — ще в 2004–му Кел надмірно захоплювалася вживанням знеболювальних ліків і навіть двічі лежала через це в клініці. Відтоді рецидивів ніби не траплялося, але тиждень тому Озборн–молодша потрапила в неприємну історію: її арештували за побиття журналістки.

Світська репортерка Зое Гріффін мала необережність зневажливо висловитися про нареченого Келлі, написавши у своїй статті, що Люк, м’яко кажучи, не надто розумний — не знає, що спричинює землетруси. Випадково зустрівши Зое в нічному клубі, Келлі заявила: її коханий чудово знає, що таке землетрус, а сама вона не пробачить журналістці такої образи. І вдарила «наклепницю» по обличчю. Журналістка поскаржилася в поліцію, і Келлі заарештували, але випустили під заставу. Суд призначений на березень, але не виключено, що підсудна пересидить його в клініці.