Том і Джеррі «розширяються»

28.01.2009
Том і Джеррі «розширяються»

Улюблені мільйонами нинішніх і колишніх дітей в усьому світі мультиплікаційні герої — нещасливий кіт Том і хитре мишеня Джеррі — виходять на широкий екран. Як повідомляє американська преса, кінокомпанія «Уорнер бразерз» вирішила зробити з чи не найпопулярнішого мультсеріалу повнометражний фільм. Не анімаційний, а комбінований, у якому, окрім мультиплікаційних персонажів, фігуруватимуть реальні люди. Стрічка стане своєрідним приквелом до серіалу «Том і Джеррі» — історією, в якій розповідається про знайомство персонажів, їхні перші сутички й вимушене перше перемир’я.

За сюжетом, непримиренні друзі невдовзі після знайомства загубилися на вулицях Чикаго і були змушені об’єднатися, щоб разом знайти шлях додому.

Утім це лише попередні «замальовки», а повністю сценарій ще не готовий — його писатиме відомий сценарист Ерік Гревнінг. Як обіцяють продюсери, у роботі над фільмом активно використовуватимуть сучасні технології, комп’ютерну графіку тощо. Це вже не перший в історії «Уорнер бразерз» досвід поєднання анімаційних персонажів та живих. Раніше ця сама кінокомпанія випустила популярні фільми про пригоди мультиплікаційного собаки Скубі–Ду, сукупні світові збори з прокату яких перевищили 400 мільйонів доларів.