Криза чергу з’їла

Криза чергу з’їла

На польському напрямку дві новини. Перша — нарешті змінили консула у Києві, і до обов’язків приступив досвідчений дипломат Едвард Добровольський. Друга — Польща обіцяє відкрити ще три консульства в Україні: у Вінниці, Севастополі та Івано–Франківську. Про це повідомив, перебуваючи нещодавно з візитом у Києві, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Якщо додати «проектні» консульські представництва до вже працюючих у Києві, Львові, Луцьку, Харкові й Одесі, то виявиться, що в нашій країні Польща має рекордну кількість дипустанов. «У деяких країнах ми, навпаки, скорочуємо кількість консульств, а в Україні, бачите, нарощуємо», — хваляться у посольстві РП.

Газуємо з Європою

Газуємо з Європою

Віктор Ющенко запевнив Євросоюз, що Україна сумлінно прокачуватиме газ у Європу. «Україна завжди виконувала і буде виконувати всі зобов’язання щодо транзиту», — сказав Президент на прес–конференції у Брюсселі після зустрічі з керівництвом Єврокомісії. Він наголосив, що Україна виконає всі зобов’язання, які виникли внаслідок нових домовленостей із Росією, «хоча вони є непростими».

Криза в оазі благополуччя

Криза в оазі благополуччя

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні на гірськолижному курорті Давос у Швейцарії розпочинається 39–й Світовий економічний форум. Клаус Шваб, засновник цього найавторитетнішого у світі зібрання найвпливовіших політиків, бізнесменів, громадських діячів повідомив, що цьогоріч форум відвідає рекордна кількість світових лідерів. Але Віктора Ющенка серед них не буде.

Всі статті рубрики