Кравці — ті самі, але смаку — більше

Кравці — ті самі, але смаку — більше

Зустрічають — по одежі, прово­джають — за результатами. Так можна переробити відому приказку на спортивний манір. Показники наших олімпійців у Ванкувері ми взнаємо через місяць, а от як вони виглядатимуть на канадській землі — відомо вже тепер. Учора Національний олімпійський комітет презентував комплекти спортивного вбрання нашої збірної — для урочистостей, тренувань, нагороджень тощо.

Від Мельбурна до Хобарта

Від Мельбурна до Хобарта

Олена Бондаренко пройшла до півфіналу турніру серії WTA в Хобарті (Австралія) з призовим фондом 220 тис. доларів. Учора вона перемогла китаянку Чжі Женг, сіяну під сьомим номером. У першому сеті наша тенісистка вела перед із рахунком 5:1, але розслабилася й дозволила суперниці наздогнати себе. Однак рахунок матчу — 7:5, 7:5 на користь Бондаренко–старшої. Тепер у півфіналі наша спортсменка, якій організатори виділили четвертий номер посіву, позмагається з фавориткою змагань — іспанкою Аннабель Медіною Гаррігес (1). Нагадаємо, Катерина Бондаренко вилетіла тут на стадії 1/8 фіналу.

Через красу Анд

Через красу Анд

Як не дивно, але перехід через Анди, який очікував караван учасників «Дакара» на 11–му етапі, жодним чином не вплинув на становище лідерів гонки. Більше того, склалося враження, що саме на відрізку між столицею Чилі, Сантьяго, та аргентинським Сан–Хуаном деякі фаворити вирішили трохи відпочити. Можливо, цей тактичний хід був обумовлений упевненістю в своєму «залізному коні», який не повинен був програти переслідувачам на короткій швидкісній спецділянці завдовжки 220 км надто багато часу.

Небойовий резерв

Небойовий резерв

Навряд чи хтось очікує в Рупольдингу якихось помітних результатів від українських «стріляючих лижників». Рішенням керівництва збірної «основа» пропускає цю стадію етапу Кубка світу, готуючись в Італії до тамтешнього етапу, який відбудеться наприкінці січня, та до Олімпійських ігор.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У гонитві за ФІС–пойнтами

У гонитві за ФІС–пойнтами

Коли говорять про медальні перспективи українських спортсменів на зимових Олімпійських іграх, то згадують і збірну з лижних гонок. Точніше, одну її представницю — Валентину Шевченко, для якої Ігри у Ванкувері стануть уже четвертими в кар’єрі. Минулої зими броварчанка здобула бронзову нагороду на чемпіонаті світу в Чехії. Ця відзнака не тільки стала першою медаллю України на таких змаганнях, починаючи з 1999 року, а й породила віру в нові перемоги українки.

Утім у нинішньому, олімпійському, сезоні Шевченко та її колеги по збірній результатами поки не тішать. Про підготовку наших спортсменів до Олімпіади, наші шанси у Ванкувері та майбутній етап Кубка світу в Харкові «УМ» розповів державний тренер із лижних гонок Володимир Нечаєв.

Всі статті рубрики