ХРОНІКА

02.07.2010

Водне поло

У Севастополі відбувся фінальний етап чемпіонату України, за підсумками якого команди розіграли медалі. У фінальній серії харківський БМК двічі здолав маріупольський «Іллічівець» — 14:13, 6:4. А в матчах за «бронзу» збірна Севастополя виявилася кращою за львівське «Динамо» — 7:5, 4:7, 9:6.

Футзал

За результатами опитування президентів, тренерів і гравців клубів найкращим футзалістом України сезону 2009/10 визнали Олександра Кондратюка зі львівського «Тайму». Найкращим тренером країни назвали керманича чемпіонів Станіслава Гончаренка.

Баскетбол

На засіданні засновників суперліги у Дніпропетровську з числа учасників наступного чемпіонату України виключили рівненський «Пульсар» і сімферопольських «Грифонів», а також не допустили до турніру «Черкаських мавп». Натомість повернувся до еліти БК «Донецьк». Таким чином 13 команд змагатимуться в чотири кола, після чого вісімка найкращих визначить призерів у «плей–оф».

Футбол

Ліга чемпіонів. 1–й кваліфікаційний раунд (перший матч). «Тре фіорі» (Сан–Марино) — «Рудар» (Чорногорія) — 0:3.

* * *

Учора в Москві почався товариський «Кубок Яшина», в якому беруть участь динамівські клуби Москви, Києва та Мінська. Турнір відкрила вечірня гра росіян і білорусів; віце–чемпіони України грають із мінчанами сьогодні, а завтра – з командою Москви.

* * *

Головним тренером «Ліверпуля» замість Рафи Бенітеса став Рой Ходжсон, який донедавна очолював «Фулхем».