Машиною — на дах

17.08.2010
Машиною — на дах

Мультимільйонерка Ніколь Кідман.

Економічна криза залишилася позаду, роблять висновок експерти. Аргументують зокрема й тим, що криза чи не найяскравіше проявлялася в падінні цін на ринку житла, а днями було побито світовий рекорд ціни проданої квартири: в новобудові Лондона, в районі Гайд–парку, неназваний товстосум придбав розкішний пентхаус за 220 млн. доларів.

Голлівудська зірка Ніколь Кідман та її чоловік Кейт Урбан мають дещо менші запити, але, очевидно, і для них скрутні часи давно позаду. Адже, як повідомляє жовта преса, зірка фільмів «Австралія» і «Мулен Руж» витратила аж 10 мільйонів доларів на нові апартаменти в Нью–Йорку. Квартира вражає розмірами й можливостями. Досить сказати, що в помешкання, розташоване в горішніх поверхах 18–поверхівки, завдяки спеціальному ліфту може заїхати авто.

Цікаво, що останнім часом руда 43–річна краля знімається не дуже активно. Хоча, скажімо, лише за фільм «Австралія», що став гарним піаром її рідного континенту, Кідман отримала гонорар у розмірі 13 млн. дол.

Ніколь присвячує себе й неоплачуваній, громадській роботі. Так, нещодавно акторка, що є послом доброї волі ЮНІФЕМ — Жіночого фонду ООН, побувала на Гаїті, де підтримала жертв січневого землетрусу. Крім іншого, разом із директоркою ЮНІФЕМ Інес Алерді кінозірка відвідала центр для жінок, що постраждали від насильства, у Порт–о–Пренсі.