Пробіжка з дробом

Пробіжка з дробом

Депутату облради стріляли по ногах учора вранці неподалік від його власного дому, коли він здійснював ранкову пробіжку по вулиці Київський Шлях у Борисполі. Незважаючи на те, що міліція не повідомляє прізвище постраждалого, який є головою одного з акціонерних товариств Київщини, пресі вдалося дізнатися, що йдеться про 28–річного Володимира Мельника. Він пройшов до облради за виборчими списками партії «Батьківщина», але нещодавно вийшов iз фракції БЮТ і лишався позафракційним.

Про Памелу «пустили качку»

Про Памелу «пустили качку»

Днями в деяких ЗМІ з’явилась інформація, буцімто організатори конкурсу краси «Міс Україна» готують судовий позов до американської акторки та фотомоделі Памели Андерсон. Нагадаємо, vip–гостя завітала до Києва минулої п’ятниці на фінал конкурсу «Міс Україна–2010», де 26 дівчат змагались за корону. У повідомленнях iз посиланням на організаційний комітет конкурсу краси зазначалось, що Памела проігнорувала деякі пункти контракту, підписаного між її менеджментом та організаторами конкурсу «Міс Україна».

Суперхімія від Жана–Марі Лена

Суперхімія від Жана–Марі Лена

Нобелівський лауреат iз хімії 1987 року, професор Жан–Марі П’єр Лен разом iз делегацією науковців зі Страсбурзького університету завітав до України, аби відвідати III Міжнародну літню школу «Супермолекулярні системи в хімії та біології» та взяти участь у щорічному засіданні вчених iз Групи молекулярних рідин Європи та Групи молекулярних рідин Японії. Такі зустрічі науковці проводять iз 1982 року в різних країнах, щоб співпрацювати на міжнародному рівні та координувати свою роботу. Цьогоріч вчені зібрались у Львові. Одразу по приїзді поважний гість узявся ділитись знаннями з колегами та просто вдячними слухачами. Так, учора ввечері професор прочитав лекцію студентам «Політехніки», а сьогодні зранку виступить у дзеркальному залі Університету імені Франка.

Сіла в «маршрутку» і... загинула

Сіла в «маршрутку» і... загинула

7 вересня близько 8–ї години ранку на дорозi з Днiпродзержинська до Дніпропетровська сталася вражаюча трагічна подія. Із маршрутного мікроавтобуса «Еталон» через відчинені двері просто під колеса машини випала 24–річна пасажирка. Як передають співробітники Державтоінспекції слова водія, салон був напівпорожнім, і дівчина, не втримавшись, впала просто на двері. Однак один з очевидців трагедії повідомив центральному телеканалу, що «маршрутка» була переповнена, і нещасну разом iз дверима просто витиснули назовнi.

Невідгуляна відпустка...

Невідгуляна відпустка...

Ця смерть нашої колеги стала несподіванкою для всіх: для співробітників газети, сім’ї, друзів, людей, які бачили її енергійною і заклопотаною у п’ятницю: в останній робочий день свого життя вона виступила перед першокурсниками Інституту журналістики в актовому залі «Преси України», провела «літучку», «позакривала» різні дрібні справи, бо з понеділка збиралась у відпустку. Але в п’ятницю стався інсульт, а в середу від його наслідків Тетяни Михайлівни не стало.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«А тепер кодекс — я сказав!»

«А тепер кодекс — я сказав!»

Учорашнє засідання уряду якимось чином стало продовженням сесії Верховної Ради, на якій нардепи скасували своє ж рішення про ухвалення в першому читанні нового проекту Податкового кодексу. Експерти, підприємці та громадськість визнали документ таким, що утискає розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, а натомість дарує надзвичайні повноваження податківцям. Тож Прем’єру Миколі Азарову, який почув від депутатів літеру «А», треба було сказати «Б». І він зі своїми підлеглими сказав. Як умів.

Стрімкий прорив

Стрімкий прорив

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обмеження на момент написання цих рядків відчували мешканці двох (Гагарінського і Ленінського) із трьох районів міста моряків. Річ у тім, що місцеві комунальники на час ремонтних робіт про всяк випадок «прикрутили вентиль», аби каналізаційні стоки «не засмоктало» у водопровідні мережі, як це траплялося раніше.

Сам собі кілер?

Сам собі кілер?

Закривавлене тіло відомого харківського бізнесмена знайшли в лісосмузі поблизу кiльцевої дороги. Водій покійного повідомив, що сам відвіз його напередодні за місто, бо той побажав залишитися наодинці. Наказ господаря не здивував підлеглого — підприємець любив усамітнитися серед лісової тиші й раніше. Але після того, як бос перестав відповідати на дзвінки і сам не виходив на зв’язок, водій вирішив розвідати ситуацію. Приїхавши на місце, де залишив шефа, він набрав його номер і по дзвінку знайшов тіло покійного. Слухавка, за версією підлеглого, лежала поруч iз понівеченим тілом бізнесмена.

Всі статті рубрики