Під соусом Чилі

Під соусом Чилі

Позавчорашній футбольний вечір у Києві залишив у вболівальників і фахівців неоднозначні враження. З одного боку, досягнуто непоганих результатів, з іншого — гра наших виглядала далекою від ідеалу. Крім того, неприємно світили порожніми кріслами трибуни стадіонів — і «Оболонь», де грала «молодіжка», і «Динамо», де національна збірна зустрічалася з чилійцями, учасниками ЧС–2010.

Для чого організовувати матчі в столиці, знаючи, що арени не будуть достатньо заповнені? Це питання до ФФУ вже тривалий час залишається без чіткої відповіді. Безсумнівно, навіть поєдинок молодіжної збірної став би значною подією для багатьох обласних центрів. Імовірно, Григорій Суркіс посварився з босами українських грандів, тому вони й не поспішають допомагати федерації в організації матчів. А можливо, керманичеві ФФУ просто зручніше все мати «під рукою» й не забивати голову зайвими клопотами.

Шило на мило?

Шило на мило?

Головною несподіванкою другого туру відбіркової кампанії Євро–2012 стала перша поразка збірної Росії під орудою Діка Адвоката. Пропустивши м’яч від словака Мирослава Стоха, який скористався подарунком кіпера росіян (Ігор Акінфеєв віддав необачний пас просто на ногу супернику), підопічні голландського фахівця впродовж години безрезультатно шукали ключі до воріт учасників 1/8 фіналу недавнього «мундіалю».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики