Наомі на місці Дездемони

09.09.2010
Наомі на місці Дездемони

Топ–модель Наомі Кемпбелл, яка разом із нареченим, російським олігархом Владиславом Дороніним, прилетіла у Венецію на знаменитий кінофестиваль, цікавилася новинками кінематографу недовго. Власне, парочці вистачило одного показу — сходивши на прем’єру фільму Джуліана Шнабеля «Міраль», закохані більше на фестиваль не зазирали, надавши перевагу прогулянкам по Венеції. Які, як з’ясувалося, переслідують не лише романтичну, а й цілком практичну мету: Доронін вирішив придбати у найвідомішому місті на воді нерухомість. Щоб подарувати її Наомі.

Як запевняє російська преса, мільярдер накинув оком на палаццо Контаріні–Фазан. Цей розкішний будинок ХVII ст., який стоїть на Гранд–каналі, місцеві мешканці називають «домом Дездемони» — за легендою, героїня Шекспіра мешкала тут до зустрічі з Отелло. Доронін із Кемпбелл нібито вже зустрічалися з нинішнім власником нерухомості й оглянули палац.

Звісно, не виключено, що пара просто влаштувала собі екскурсію легендарним будинком, але попередні вчинки Дороніна свідчать радше на користь версії з подарунком. Раніше росіянин уже презентував коханій топ–моделі пентхаус вартістю 18,5 мільйона доларів у Бразилії та розкішне обійстя на штучному острові біля узбережжя Маямі. За будинок площею 1806 кв. м з вісьмома спальнями та одинадцятьма ванними кімнатами, який раніше належав баскетболістові Шакілу О’Нілу, російський товстосум виклав 16 мільйонів доларів.