Чорно–червоне Різдво

Чорно–червоне Різдво

Кривавим стало свято Різдва в Нігерії — одразу в чотирьох містах країни пролунали вибухи, в результаті яких загинуло 40 людей. Теракти в столиці країни Абуджі, а також у Гадаці, Даматуру та Джосі були спрямовані проти християнських храмів. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, найбільше жертв приніс вибух бомби, закладеної в костелі святої Терези у столичному передмісті Мадалія: 36 загиблих та 52 поранених.

Що то було? Мабуть, «Союз»...

Що то було? Мабуть, «Союз»...

Неопізнаний літаючий об’єкт, який спостерігали перед Різдвом мешканці Німеччини, Голландії, Бельгії та Франції, виявився уламком російської ракети–носія «Союз», яка вивела на розрахункову орбіту пілотований корабель «Союз ТМА–03М» із трьома космонавтами на борту, повідомила вчора Королівська обсерваторія Бельгії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Придністровський облизень для Кремля

Придністровський облизень для Кремля

У Придністров’ї відучора — новий президент. Як офіційно повідомив голова ЦВК невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Петро Денисенко, у другому турі президентських виборів, що відбувся в неділю, перемогу здобув екс–спікер парламенту Євген Шевчук — він набрав 73,9% голосів. За його головного суперника, спікера парламенту Анатолія Камінського, якого підтриммувала Росія,проголосували 19,7% виборців. Проти всіх проголосували 4,45%.

Пуу–революція

Пуу–революція

Московський мітинг опозиції 24 грудня став іще велелюднішим, ніж аналогічна акція за два тижні до того. Проте якщо на Болотній площі протестувальники вимагали передусім нових парламентських виборів, то на проспекті Сахарова зазирали вже далі — на вибори президентські.

Всі статті рубрики