Кати в погонах

Кати в погонах

Мелітопольська між­районна прокуратура передала на розгляд Феміди звинувачення щодо чотирьох співробітників кримінального розшуку міського відділу міліції. Колишніх, ясна річ: під час досудового слідства виродкам не вдалося спростувати свою причетність до скоєного, і їх «пішли» — «за власним бажанням», як це зазвичай роблять у силових структурах iз «правопохоронцями», котрі «передали куті меду».

«Моїх дружину й сина ледь не викинуло з авто»

«Моїх дружину й сина ледь не викинуло з авто»

У той нещасливий день високопосадовець ДАІ «під мухою» сів за кермо свого автомобіля і помчав гуляти далі. У районі міста Південоукраїнськ, недалеко від місцевого цвинтаря, чоловік спробував виїхати з другорядної дороги на головну трасу. Однак на розвилці зіткнувся з іншим автомобілем, що називається, лоб у лоб. Винуватець аварії залишився цілим та неушкодженим, а от пасажири другої машини отримали серйозні травми.

Залишилися без кросівок

Залишилися без кросівок

Правоохоронці з відділу боротьби з кіберзлочинами обласної міліції закликали українців, котрі стали жертвами iнтернет–шахрая з Черкас, що продавав фірмові кросівки, звертатися безпосередньо до них. Адже 42–річного безробітного, який дурив не лише жителів області, вже затримано.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики