Підсмалені продукти

Підсмалені продукти

Пожежа сталася минулої ночі близько 22–ї години на міському ринку «Оболонь», що на вулиці Героїв Дніпра. Як повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій, причина загоряння встановлюється, проводяться експертизи.

Драма самотнього чоловіка

Драма самотнього чоловіка

Учора вранці біля адміністративного корпусу Харківського Національного університету радіоелектроніки знайшли тіло викладача кафедри основ радіотехніки. З етичних причин прізвище літнього чоловіка наразі не називають.

Жах, що летiв на крилах ночi

Жах, що летiв на крилах ночi

Це сталося позавчора близько 21–ї години. «Міцубісі» сріблястого кольору зніс на повному ходу двох чоловіків, що чекали на трамвай на острівці безпеки посередині проспекту Петровського. Як засвідчують очевидці, водій навіть не намагався зупинитися.

«Застрелили» нардепа від «Свободи»

«Застрелили» нардепа від «Свободи»

Днями Львів сколихнула звістка про те, що в кількох районах міста невідомими особами були розклеєні листівки з зображенням народного депутата–свободівця Юрія Михальчишина з цяткою на лобі, що схожа на кульовий отвір.

Шанс на ривок

Шанс на ривок

Світ, як показує статистика, повільно починає виходити з економічної кризи. Відтак шанси України на відновлення своєї економіки також виглядають досить непогано. Наприклад, наступного року темпи приросту ВВП нашої країни— за прогнозами українських та зарубіжних аналітиків, у тому числі МВФ, Світового банку та ЄБРР — становитимуть щонайменше 2,4%.

Дорогу пішоходам!

Дорогу пішоходам!

Згідно з новою транспортно–пішохідною схемою Подолу, вулиця Сагайдачного вже восени може стати повністю відкритою для пішохідних прогулянок. Такий задум може бути втілено у життя у зв’язку з реконструкцією Поштової площі та будівництвом там транспортної розв’язки, яка має звільнити мальовничу частину міста від автомобільного шуму.

Вдома і в’язниця тепліша

Вдома і в’язниця тепліша

У червні минулого року лівійський військовий суд засудив 19 українців до 10 років позбавлення волі, а керівнику групи, росіянину, присудили довічне ув’язнення. Трибунал ухвалив, що підсудні були найманцями у поваленого лівійського лідера Муаммара Каддафі під час збройного конфлікту в 2011 році.

СПАСи і сохрани

СПАСи і сохрани

У понеділок, 19 серпня, православні відзначатимуть велике дванадесяте свято — Преображення Господнє. Як розповідає біблійна легенда, під час перебування в Галилеї Ісус Христос разом зi своїми учнями Петром, Яковом та Іваном зійшов на гору Фафор, щоб помолитися.

Всі статті рубрики