«Данiель» був «парубок» моторний

«Данiель» був «парубок» моторний

«Немає довіри банкам», «Даніель», поверни наші вклади» — з такими гаслами близько сотні ошуканих вкладників прийшли вчора до будівні Нацбанку, вимагаючи повернення їхніх вкладів. Компанію колишнім клієнтам банку «Даніель», який близько року перебуває у фінансовій комі, склали також клієнти різноманітних кредитних спілок, чий стан наближається до банкрутства.

Не їжте, куме, — то російське

Не їжте, куме, — то російське

Віднині ті українці, хто з патріотичних міркувань відмовився від російських товарів, можуть менше часу витрачати на розглядання штрих–коду на етикетці: в інтернеті з’явилася повна версія «Посібника учасника бойкоту російських товарів», де зазначено близько 1500 товарів російського виробництва, представлених на українському ринку.

«Сто грамів» для мотора

«Сто грамів» для мотора

З 1 січня в країні набуває чинності «європейський» закон про обов’язковий вміст біоетанолу в бензині на рівні 5%. Саме через це ціна одного літра 95–го бензину може зрости приблизно на п’ять гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Феміда заступилася за тварин

Феміда заступилася за тварин

Захисники тварин прийшли на судове засідання Деснянського райсуду Києва. Люди вимагали від судді Олени Журавської справедливого рішення у справі їхньої активістки Тетяни Метельової. Жінка у квітні 2012 року надрукувала в газеті «День» викривальну статтю про директора Харківського комунального підприємства «Центр поводження з тваринами» Юлію Шаповалову.

Одурманені діти

Одурманені діти

П’ятирічного Кирила та трирічну Ксеню Новосадiв, маленьких мешканцiв селища Свєтлово Каховського району на Херсонщині, випадкові перехожі підібрали просто на вулиці. Діти лежали без свідомості, тож люди негайно викликали карету швидкої допомоги і доправили їх до реанімації.

25–поверхова свiчка

25–поверхова свiчка

Учора по обіді в центрі Донецька випадкові перехожі стали свідками величезної пожежі, яка охопила новобудову в елітному житловому комплексі. За попередньою версiєю рятувальникiв, загорілося облицювання балконів висотного будинку.

Від влади відмовилися

Від влади відмовилися

Відучора Миколаїв залишився без виконавчої влади: всі 26 членів міськвиконкому в «добровільно–примусовому» порядку подали у відставку. Рішення було прийнято вчора на засіданні виконкому.

Всі статті рубрики