А секрет Катюша не збереже…

17.10.2013
А секрет Катюша не збереже…

Кет Торрес.

Леонардо Дікапріо, якому пророкують наступного року «Оскар» за головну роль у фільмі «Великий Гетсбі», у пошуках «тієї самої, єдиної» міняє дівчат, як рукавички. Після розриву з бразильською топ–моделлю Жизель Бюндхен, з якою він зустрічався понад п’ять років, кожен новий роман кінозірки — коротший за попередній. Ізраїльська манекенниця Бар Рафаелі ще протрималася майже чотири роки, а всі наступні пасії актора (причому, як на підбір, біляві моделі) залишалися в цьому статусі максимум на кілька місяців.

Не стала винятком і німкеня Тоні Гаррн, з якою 38–річний Лео «закрутив» у травні цього року. Як повідомляють західні таблоїди, місце Тоні вже встигла зайняти її 24–річна колега по подіуму Кет Торрес. До речі, раніше дівчина, яка родом з бразильського штату Байя, називала себе Катюшею.

Про те, що у них із голлівудським красунчиком «стосунки», моделька розбовкала сама. «Я зустріла Лео в Канні, — розповіла дівчина в одному з нещодавніх інтерв’ю. — Під час фестивалю ми жили з ним в одному готелі. Лео дивовижний, хоча я хвилююся, що він подумає про мене після цього інтерв’ю. Бачте, у нас була домовленість — нікому не розповідати про наші стосунки».

Не виключено, звісно, що Катюша сама цей роман і вигадала, аби привернути до себе увагу. Адже ще два тижні тому папараці впіймали актора разом із Тоні Гаррн в одному з голлівудських ресторанів за склянкою молока. Проте факт залишається фактом — дівчата біля Дікапріо надовго не затримуються.