Запах кави

18.10.2013
Запах кави

Джессіка Біл.

Кінозірка Джессіка Біл нещодавно заявила, що бере чоловікове прізвище — Тімберлейк, але в кіно й надалі зніматиметься під дівочим. Втім звичне Біл їй доведеться залишити за собою не лише для основної кар’єри, а й для підробітку. Відтепер 31–річна Джессіка — ще й дизайнер аксесуарів. А оскільки сімейний бізнес вона започаткувала спільно з молодшим братом Джастіном, то й прізвище для справи краще мати спільне.

Звісно, одягом чи сумочками від знаменитостей зараз нікого не здивуєш — дизайнером мислить себе чи не кожна зірка. Але концепція модної лінії BARE, яка належить Білам, дещо вирізняється з–поміж інших. Як пише сайт E! Online, брат і сестра виявилися прибічниками екологічності, тому всю колекцію виготовлено з мішків з–під кавових зерен.

Із мішковини, що смачно пахне кавою, творчий дует у співпраці з другом Джастіна понашивав різноманітних рюкзаків і торбинок. Якщо вірити рекламі, всі аксесуари виготовлено вручну (зрозуміло, що кололи пальці голками не знаменитості, а найняті працівники). Вартість кожної такої унікальної речі — від 80 до 320 доларів.

Найкращою рекламою еко–продукції від Джессіки та Джастіна Білів є сама сестричка, яка носить торбу власного виробництва. «Це — моя сумка для зйомок. У ній усі мої сценарії, всі мої речі, всі речі моєї героїні, ця торбинка щодня супроводжує мене на роботу», — розповіла актриса.