Биті, та не всі

Биті, та не всі

Іще до офіційного старту свого другого сезону в WSB–лізі «Українські отамани» дали чітко зрозуміти, що підходять до нього з чемпіонськими амбіціями, інакше навіщо було виборювати право на проведення в Києві фінального поєдинку турніру. Утім для початку українським боксерам належить подолати груповий бар’єр.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зозуля «заклював»«півнів»

Зозуля «заклював»«півнів»

Із двома голами фори та без двох ключових захисників сьогодні збірна України проведе матч–відповідь із французами на «Стад де Франс» у рамках заключного етапу відбору на чемпіонат світу 2014 року. Попри те, що в україно–французькій боротьбі за путівку на «мундіаль» переважна більшість експертів фаворитами вважала «триколірних», фантастична домашня перемога над командою Дідьє Дешама зробила «синьо–жовтих» головними претендентами на поїздку до Бразилії.

Мат подвійної сили

Мат подвійної сили

На початку року збірна України відібрала командний титул чемпіонок світу в китаянок, а минулого уїк–енду, граючи в тому ж складі, що й на «мундіалі», Катерина Лагно, Анна Ушеніна, Марія Музичук, Катерина Жукова та Інна Гапоненко–Яновська зробили «золотий» дубль, скинувши з континентального трону російських шахісток, які виграли три попередні єврофоруми.

Всі статті рубрики