Гола й самотня

26.11.2013
Гола й самотня

Румер Уїлліс у фотосесії для Justjared.com.

Старша дочка Брюса Уїлліса та Демі Мур остаточно подорослішала. Саме так прокоментували американські таблоїди останні фотосесії 25–річної Румер, яка продовжила акторську династію батьків. Особливих успіхів на цій ниві дівчина поки не досягла, але старається. Якщо раніше вона знімалася у фільмах переважно з татом, то тепер обирає (бо нарешті є з чого) лише ті проекти, які їй до вподоби. Окрім того, Румер непогано співає і навіть заробляє цим на життя, виступаючи в одному з голлівудських клубів.

А щоб іще більше привернути до себе увагу, міс Уїлліс вирішила почати зніматися у відвертих фотосесіях. Досі в неї не було такої жодної, а за останній місяць вийшло одразу дві: спершу Румер наважилася на фото в ліфчику і спідниці для сайту Justjared, а потім зняла й спідницю, і позувала відомому фотографові Тайлеру Шилдсу вже тільки у спідній білизні.

Варто зазначити, що два тижні тому актриса розійшлася з хлопцем, актором Джейсоном Блером. Їхній роман тривав трохи більше року, і на перших знімках папараці після розриву Румер виглядала дуже сумною. А тепер, схоже, настрій у неї покращився — принаймні усміхається дівчина значно частіше. Можливо, цьому посприяла і вдала фотосесія, адже на фото Шилдса дочка «міцного горішка» справді дуже добре вийшла.