Нещаслива п’ятниця, 13–те

24.12.2013
Нещаслива п’ятниця, 13–те

Виграшний білет «Суперлото».

Упродовж багатьох років французька пенсіонерка щотижня регулярно грала в місцеву лотерею «Суперлото», завжди закреслюючи одні й ті самі цифри: 1, 6, 16, 32, 41 та додаткову 1. І ось нарешті жіночці нібито пощастило — під час розіграшу в п’ятницю, 13 грудня, саме ця комбінація зірвала джекпот. Звіривши цифри, бабуся від хвилювання знепритомніла. А прийшовши до тями, згадала... що цього разу вперше придбала білет іншої лотереї — «Євромілліонз».

Річ у тім, що джекпот загальноєвропейського розіграшу був значно вищим, ніж французького «Суперлото», — 43 мільйони євро. Тож азартна француженка, якій так довго не щастило з вітчизняним лото, вирішила спробувати щастя в європейському.

Як повідомляє сайт The Local, якби пенсіонерка не зрадила звичну лотерею, їй дісталися б 8 мільйонів євро. Джекпот того розіграшу «Суперлото» був удвічі більшим, але виграшну комбінацію вгадав ще один гравець. І він, можна не сумніватися, дуже радий з того, що невезуча мадам на цей раз зіграла в іншу лотерею.

До слова, у розіграші «Євромілліонз» 13 грудня випали цифри 1, 22, 23, 24, 31, 6 та 11. Оскільки на таку комбінацію не поставив ніхто, сума джекпоту зросла і станом на сьогодні становить уже 72 мільйони євро.