Самотній Лео

25.12.2013
Самотній Лео

Леонардо Ді Капріо.

Зірковому красунчику Леонардо Ді Капріо терміново треба одружитися, інакше він ризикує втратити півмільйона доларів. Як повідомляє видання The Showbiz Spy, «Великий Гетсбі» три роки тому необачно уклав парі зі своїми колегами Тобі Магуайєром та Беном Аффлеком. Ті заклалися, що Лео нізащо не стане сімейним чоловіком до свого 40–річчя. І Ді Капріо прийняв виклик, пообіцявши виплатити кожному з друзів по 250 тисяч доларів, якщо виявиться, що вони мали рацію.

Очевидно, тоді зірці «Титаніка» здавалося, що до 40 років у нього є ще досить часу. Тим паче, на той час він був заручений з ізраїльською топ–моделлю Бар Рафаелі і невдовзі вони планували побратися. Але не склалося. Та й наступні романи Лео — з актрисою Блек Лайвлі, моделями Ерін Хізертон і Тоні Гаррн — виявилися невдалими.

Оскільки день народження у Ді Капріо 11 листопада, часу для того, щоб одружитися, ще вистачає. Проте завдання ускладнюється тим, що, за умовами парі, до 40 років Лео має стати ще й батьком. А саме зараз, як навмисне, поряд із ним немає жодної підходящої кандидатури на роль дружини й матері первістка...