«Перчений» «Ред булл»

19.05.2015
«Перчений» «Ред булл»

Джері Холлівелл і Крістіан Хорнер.

Колишня учасниця гурту «Спайс гьорлз» Джері Холлівелл, відома також як «Сексі Спайс», нарешті знайшла своє щастя. У 42-річної зірки було чимало невдалих романів, є 9-річна дочка від нетривалих стосунків із голлівудським сценаристом Сашею Джервазі, але тільки минулої п’ятниці Джері вперше стала офіційною дружиною. Під вінець її повів очільник команди «Формули-1» «Ред булл», колишній гонщик Крістіан Хорнер.

Як повідомляє британська преса, церемонія вінчання відбулася в одній із церков графства Бедфордшир на сході Англії. Сукню для колишньої «перчинки» пошила головний дизайнер будинку моди «Александр Маккуїн» Сара Бертон, яка створювала весільне вбрання і для нареченої принца Вільяма Кетрін Міддлтон.

Із колишніх соратниць по «Спайс гьорлз» на весілля прийшла тільки Емма Бантон. Мелані Бі й Вікторія Бекхем привітали наречених за допомогою соціальних мереж. Серед знаменитих колег молодого на церемонії були помічені, зокрема, гонщики Нікі Лауда й Девід Култхард у шотландському кілті.

За інформацією газети «Дейлі мейл», батьки 41-річного нареченого церемонію проігнорували. Вони не змогли змиритися з тим, що заради Джері Крістіан покинув цивільну дружину Беверлі Аллен, матір своєї доньки. Разом вони прожили 14 років, але офіційно свої стосунки не узаконювали.

Хоча є й інша версія — нібито Хорнер збирався піти від Беверлі ще до того, як у них із Холлівел почалися стосунки. Й у відчаї жінка завагітніла, щоб втримати коханого за допомогою дитини. Але не допомогло — Крістіан покинув її, коли маля ще й не народилося. Із Джері він знайомий із 2009-го, але зустрічатися вони почали тільки весною минулого року.