Королівська елегантність

16.09.2016
Королівська елегантність

Кейт Міддлтон.

Доки Вікі Бекхем підкорює американські подіуми на Тижні моди в Нью-Йорку, Британія готується до проведення свого Тижня високої моди в Лондоні. Напередодні події британські журналісти взялися з’ясовувати, кого у світі моди англійці вважають зразком для наслідування.
 
Несподівано на перше місце вийшла герцогиня Кембриджська, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон — 29% британських жінок зізналися, що хочуть одягатися, як Кейт, і намагаються копіювати її стиль: завужені джинси, сорочки, сукні.
 
Несподівано — бо сама принцеса Кейт мало уваги звертає на модні штучки, віддаючи перевагу класиці і простоті форм. Втім, зважаючи на те, з якою увагою і любов’ю ставляться британці до королівської родини і до Кейт, зокрема, в такому наслідуванні немає нічого дивного. Так що деякі дизайнери спокійно можуть запускати у виробництво колекції «a-la Мідлтон».
 
Крім герцогині Кембриджської, британцям подобається, як одягаються Рита Ора, Емма Уотсон, Еллі Голдінг, а також Зоуї Сагг, блогер, відома під ніком Zoella. Останній віддає перевагу британська молодь. Також 26% учасниць опитування зізналися, що придбали річ лише тому, що побачили її в соціальній мережі або на комусь із знаменитостей.
 
А от Вікі Бекхем, яка свого часу теж була для британців іконою стилю, цього разу до рейтингу не потрапила. Чи то мода змінилася, чи смаки жителів Туманного Альбіону.