Бейонсе б’є рекорди: фото поп-співачки потрапило до Книги рекордів Гіннесса

08.02.2017
Бейонсе б’є рекорди: фото поп-співачки потрапило до Книги рекордів Гіннесса

Cпівачка Бейонсе.

Не секрет, що багато зірок використовують популярну мережу Instagram для власного піару.
 
Але навряд чи сподівалася 35-річна популярна співачка Бейонсе, виставляючи свою свiтлину з кругленьким уже животиком, що вона потрапить у Книгу рекордів Гіннесса як найпопулярніше фото.
 
Але чи то саме фото, чи то підпис «Ми були двічі благословенні», настільки зворушили читачів, що за кілька днів кількість «лайків» під фото сягнула 10 мільйонів, і це стало абсолютним рекордом Instagram — попередній лідер, фото Селени Гомес, опубліковане в червні 2016 року, де співачка п’є кока-колу, зібрав «лише» трохи більше 6 мільйонів «лайків».
 
Після публікації фото усі почали гадати, кого ж чекають Бейонсе та її чоловік, Джей Зі.
 
Але інтригу швидко розвіяв батько співачки Метью Ноулз, який простодушно зізнався журналістам, що у доньки «королівська двійня».
 
«У Блю Айві будуть брат і сестра. Вона так рада!» — зазначив чоловік, згадуючи старшу доньку пари, якій зараз 5 років.
 
Також пресі стало відомо, що Бейонсе завагітніла методом екстракорпорального запліднення («з пробірки»), а цей спосіб дає можливість батькам наперед обрати стать малюків.
 
А тим часом в інтернеті пішла хвиля пародій на «зіркове» фото Бейонсе. Багато жінок та чоловіків виставили власне оголене фото з імпровізованою фатою на тлі вінка з квітів.
 
А дехто у цьому образі сфотографував навіть свого пса. Що тут сказати? Заздрять люди!