Життя не напоказ: Брітні Спірс видалила свої акаунти в соцмережах

27.09.2023
Життя не напоказ: Брітні Спірс видалила свої акаунти в соцмережах

Брітні Спірс.

Співачка Брітні Спірз заявила, що втомилася від публічності і все, що їй потрібно, — це особистий простір і конфіденційність.

 

41-річна зірка звернулася до підписників у соцмережах, які особливо активно коментували її дописи та вимагали зворотної реакції, після чого видалила власний акаунт.

 

Своє повідомлення Брітні проілюструвала новими світлинами, на яких вона вже традиційно позує у спідній білизні.


«Варто мені піти, люди твердять: «Ми сумували за тобою, ми сумували за тобою». Я зачарована тим, що настільки близька до вас. Але хто вам дав право вважати, що ви можете розмовляти зі мною, коли з вами не розмовляють?.. Мені не потрібна така турбота [тут Брітні додала смайлик з середнім пальцем]. Я не повинна дозволяти вам, народ, ні вітатись зі мною, ні порушувати мої особисті межі», — написала Спірз не дуже приязно, натякаючи, що деякі прихильники аж занадто багато уваги вимагають до себе.


Це не вперше, коли Брітні йде з соціальних мереж. Ще в січні вона пояснила, що їй потрібно зробити перерву, і розповіла про образливі коментарі, які вона втомилася отримувати як від фанатів, так і від хейтерів. Але згодом знову повернулася. Чи надовго «пішла» цього разу — незабаром дізнаємось.