Життя, як KAZKA. Співачка Олександра Заріцька заспівала про те, як любити себе

04.10.2023
Життя, як KAZKA. Співачка Олександра Заріцька заспівала про те, як любити себе

Олександра Заріцька.

Гурт KAZKA презентував новий трек «Солодкі», що став музичною рефлексією солістки гурту Олександри Заріцької про безумовну любов до себе.

 

А також про щире кохання, на яке ми всі заслуговуємо, навіть під час війни.

 

Над піснею працювали композитор Сергій Єрмолаєв та поет Сергій Локшин.

 

Також у роботі взяв участь Дем’єн Ескобар — американський скрипаль-віртуоз, володар двох премій Emmy. Музикант активно підтримує Україну від початку повномасштабної війни, тому залюбки погодився на співпрацю з українським гуртом і створив для нього струнну партію.


«Така особлива й така моя пісня! Про любов до себе й почуття до коханих. Про кайф від власного відображення в дзеркалі й тепло, що дарують миті, коли «щока до щоки», — розповіла про композицію Олександра.


І, мабуть, зовсім невипадково збіглося, що разом із виходом цієї композиції в інтерв’ю Vogue співачка зізналася, що у підлітковому віці мала певні проблеми зі сприйняттям себе та розлад харчової поведінки. За словами вокалістки, вона була «кругленькою» з самого дитинства, хоча й дуже енергійною дитиною.

 

«Все працювало в симбіозі: я залишалася повненькою енергійною дитиною. Фігура змінювалась постійно. Насправді я все життя змінююсь і ставлюсь до цього спокійно. Все залежить від внутрішнього стану, настрою, подій у житті. Я вже звикла, що інколи я в періоді «фітоняшки», а потім просто хочу отримувати задоволення від життя і нічого не робити. І обидва ці стани в собі я поважаю», — розповіла Заріцька.


Також співачка зізналася, що в певний період часу в неї відбили бажання займатися танцями: «У дитинстві я займалася танцями, і мені це дуже подобалось. Але тоді все було інакше — ніхто не вважав, що танцювати можуть геть усі. Це зараз ми бачимо чимало танцівниць із формами, зокрема в балеті Бейонсе. А раніше тренери і навіть діти, з якими ми танцювали, постійно наголошували, що треба худнути. Хлопчики не хотіли ставати зі мною в пару й обирали дівчат, які танцювали набагато гірше, але були стрункими. І це стало моєю особистою крапкою в танцях, бо задоволення вони мені більше не приносили», — поділилася Олександра.

 

Звісно, тоді ж вона пробувала і худнути.


«Свого часу я пробувала всі дієти, зокрема й голодування. Пам’ятаю, тоді було дуже модно голодувати, і всі були підписані на паблік «40 кг». Там дівчата ділилися своїм досвідом, як сидять лише на воді, їдять винятково фрукти чи вдаються до інших жорстких способів схуднення. Багато підлітків були під впливом цих «трендів» і не усвідомлювали, що це вбивство для організму. Їм просто хотілося бути, як усі. Я починала всі ці дієти, не їла по декілька днів, а потім, за класикою, були зриви, психи, сльози — і так це все перетворилося на звичку», — розповіла Олександра.

 

Та, як і більшість підлітків, вона приховувала свої проблеми від батьків. За словами артистки, все, що їй тоді потрібно було, це хороший терапевт, який з нею пропрацював би її комплекси.

 

Зараз, каже артистка, у неї вже немає залежності від їжі. Але, маючи такий досвід, вона переконана, що дуже важливо обговорювати з підлітками питання розладів харчової поведінки. Аби не нести проблеми в доросле життя.