Лідер гурту «Без обмежень» розлучається з дружиною

11.10.2023

Ще в одній шлюбній історії поставлено крапку: музикант Сергій Танчинець оголосив про розлучення з дружиною Ганною після 15 років шлюбу.

 

Про це фронтмен рок-гурту «Без обмежень» сам повідомив у соціальних мережах.

 

«За кілька днів нашому з Ганною шлюбові мало виповнитись 15 років. Ми недотягли до цієї дати якихось кілька місяців. За ці роки ми пройшли непростий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкі й щасливі!» — написав Сергій. Також він додав, що з дружиною залишаються в хороших стосунках, адже мають двох спільних дітей.


«В цій ситуації винних нема. Просто таке інколи стається у житті. Ми підтримуємо хороші стосунки і залишаємося люблячими батьками для наших двох прекрасних діточок! Дуже прошу утриматись від осуду і поставитись з повагою до нашого вибору! Коментарів для ЗМІ не буде!» — написав співак.


У шлюбі зі своєю тепер уже колишньою дружиною Ганною у Сергія Танчинця народилося двоє дітей — донька Анастасія та син Лук’ян. Від початку повномасштабної війни дружина та діти співака живуть у столиці Японії — Токіо.

 

Не виключено, що якраз тривала розлука пари і стала причиною розриву. А точніше війна, яка і спричинила цю розлуку...