Українська режисерка Таня Муїньо зняла кліп легендарному музиканту Ленні Кравіцу

18.10.2023
Українська режисерка Таня Муїньо зняла кліп легендарному музиканту Ленні Кравіцу

Ленні Кравіц.

У творчому арсеналі талановитої українки вже чимало співпраць із найвідомішими артистами американського шоу-бізнесу.

 

Зокрема, Муїньо створювала кліпи для Кеті Перрі, Doja Cat, Гаррі Стайлза, Сема Сміта, Post Malone, The Weeknd, Cardi B та Lil Nas X, а віднедавна — і легендарного світового рок-музиканта Ленні Кравіца на його пісню TK421.


За першу добу кліп набрав 400 тисяч переглядів на YouTube та спровокував багато обговорень серед шанувальників. Окрім роботи режисерки, їх приголомшив і оголений образ Кравіца.

 

У кадрі він з’явився в пікантному вигляді: палив повністю оголеним, ховався за фіранками і навіть приймав душ. Фанати в подиві, як у 59 років можна мати настільки привабливий вигляд і таке підкачане тіло.


Після прем’єри треку музикант звернувся до Муїньо в Instagram, зазначивши, що пам’ятає про своє коріння: «Ось що виходить, коли об’єднуєш двох українців. Вся любов і повага вам. Не можу дочекатися, аби це повторити», — написав він.


Відомо, що Ленні дійсно має українсько-єврейське похо­дження. Дідусь із боку його батька був українським євреєм, а прадід Леонід Кравець — корінним киянином, який свого часу емігрував із родиною до Нью-Йорка. Кравіц лише одного разу приїжджав в Україну, а після повномасштабного вторгнення росії висловив підтримку нашій державі.


Їхній творчий тандем з українською кліпмейкеркою Танею Муїньо склався після кількох років праці мисткині із західними зірками. Першу славу режисерці принесли яскраві відеороботи у рамках співпраці з українським виконавцем MONATIK.

 

Тож, найімовірніше, на цьому вона не зупинятиметься, адже її талановиті роботи продовжують завойовувати світ, а шанувальників сучасної музики точно не полишають байдужими.

 

Лада ОСА