Крутіший за Кінг-Конга: Джаред Лето прорекламував новий тур з Емпайр-Стейт-Білдінг

15.11.2023
Крутіший за Кінг-Конга: Джаред Лето прорекламував новий тур з Емпайр-Стейт-Білдінг

Джаред Лето.

Музикант та фронтмен гурту 30 Seconds to Mars Джаред Лето піднявся на всесвітньо відому будівлю Емпайр-Стейт-Білдінг як альпініст, аби прорекламувати майбутній тур. Про це пише видання Today.


За 20 хвилин, повністю в альпіністському спорядженні й на мотузках, Джаред подолав понад 100 поверхів.

 

За його словами, цей підйом був заповітним пунктом у списку бажань і особливим місцем для оголошення про початок світового туру Thirty Seconds to Mars 2024 Seasons, що триватиме з березня по вересень 2024 року.

 

Тур гурту Лето пройде на підтримку останнього альбому It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.


«У 1933 році Кінг-Конг піднявся на Емпайр-Стейт-Білдінг. У 2023 році його місце зайняв Джаред Лето», — написали в the Empire State Building у твіттері.


У співака була надійна страховка на випадок втрати рівноваги.


«Чесно кажучи, я був більше схвильований, ніж знервований. Але маю бути чесним, це було дуже, дуже важко... Набагато важче, ніж я думав», — зазначив артист.


Представники хмарочоса заявили, що Джаред Лето став першою людиною в історії, яка законно підкорила Емпайр-Стейт-Білдінг. У 1994 році на будівлю також підіймався Ален Робер, але зробив це несанкціоновано.


«Це неймовірно. Дивитися, як сходить сонце над містом, що так багато для мене означає. Нью-Йорк завжди символізував місце, куди вирушаєте, щоб здійснити свої мрії. У дитинстві я хотів бути артистом, а Нью-Йорк якраз і був тим місцем. Емпайр-Стейт-Білдінг завжди був для мене таким символом», — зазначив співак.


Емпайр-Стейт-Білдінг (англ. Empire State Building) — найвідоміша висотна будівля у світі. Сорок років тому це був найвищий хмарочос, а тепер, втративши свою першість, ця будівля уособлює міць та славу Нью-Йорка.


Знаменита висотка має 102 поверхи й була зведена у 1931 році. Її назву можна перекласти як «Будівля Імперського Штату». З будівлі відкривається одна з найкрасивіших панорам міста, а в ясну погоду можна побачити об’єкти на відстані до 100 км і більше, зокрема чотири сусідні штати: Нью-Джерсі, Коннектикут, Вермонт та Пенсильванію.

 

Лада ОСА